Ebu Yusuf - Altundere Doğan, Merve Büşra; Doğan, Merve Büşra Altundere (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2021)
Ebu Yusuf
Kitap adı: İslam İktisadi Düşünce Tarihi 1 -- Bölüm Adı:Ebu Yusuf, ALTUNDERE DOĞAN MERVE BÜŞRA, Yayın Yeri:İZÜ Yayınları, Editör:Mehmet Bulut, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:550, ISBN:978-625-7558-01-3, Bölüm Sayfaları:64 -92