The United States and Israel From Enabler to Strategic Partner - Al Arian, Sami A.; Eryan, Muhammet Sami (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi)
.
Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail Varoluşundan Stratejik Ortaklığa