Abdullah Sert Bey ile Mâhir İz Üzerine - Akkaya, Veysel (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2021)
02.04.2021 tarihinde İLAM (İlmi Araştırmalar Merkezi)’de Mâhir İz hocamızın talebelerinden Erkam yayınları Genel Müdürü Abdullah Sert Bey ile hatıraları üzerine bir mülâkat yaptık. Kıymetli hocamıza, bizlere vakit ayırarak sorularımıza vermiş olduğu samimi cevaplarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Keywords: Abdullah Sert; Mahir İz; Mülakat