Bilgi Yönetimi açısından Firma/Kurum Analizi - Karahan, Mahmut (İbrahim Güran Yumuşak, 2020)
Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, 1906 yılından bugüne kadar sektörün öncüsü olan, profesyonellik ve güvenirlik standartlarını belirleyen bir kurum olmuştur.110 yıllık tarihinde konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında aracılık hizmetleri veren ve zaman içinde milyonlarca insanın hayalinin gerçekleşmesine yardımcı olan bir marka haline gelmiştir. Merkez ofisi New Jersey'de bulunan ve%100'ü halka açık olan Realogy Group'un en büyük markası olan Coldwell Banker, bugün 6 kıtada ve 52 ülkede gayrimenkul danışmanlık hizmetleri vermeye devam ediyor. 3.600 ofiste 100.000'i aşkın gayrimenkul danışmanı ile büyük Coldwell Banker Ailesi olarak sektörümüzde açık ara liderliğini sürdürüyor. 2013 senesinde girişimcilik ruhunu profesyonellik ile birleştirerek Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Coldwell Banker Türkiye gayrimenkul sektörünün geleceğini değiştirerek hızla büyümeye devam etmektedir.
Bilgi Yönetimi açısından Firma / Kurum Analizi
14th INTERNATIONAL CONFERENCE on KNOWLEDGE, ECONOMY & MANAGEMENT PROCEEDINGS, APRIL 20-22, 2018 = 14. ULUSLARARASI BİLGİ, EKONOMİ VE YÖNETİM KONGRESİ BİLDİRİLERİ, -- Published by Ibrahim Guran Yumuşak -- Edited by Ibrahim Guran Yumusak -- Prepared by Özgür Kökalan, Murat Işıker, M. Fuat Kına, Furkan Doğan -- Printed by İstanbul S. Zaim Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi -- Publishing Year: April, 2018 -- Publishing Locate: Istanbul-Türkiye -- Language: Turkish and English -- Publication Type: Electronical Publishing -- E mail: kongre@beykon.org -- www.beykon.org
Keywords: Coldwell Banker