Browsing by Author "Kahraman, Ayşegül"
Now showing items 1-2 of 2
-
Dünya ve Türkiye’de gıda israfı ve kaybına genel bir bakış
Tekiner, İsmail Hakkı; Mercan, Nesli Nur; Kahraman, Ayşegül; Özel, Mervenur (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021)Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), dünyada üretilen toplam gıda miktarının %25-33’ünün israf edildiğini ve ekonomik değerinin toplam 990 milyar dolara karşılık geldiğini bildirmektedir. Türkiye İsraf Raporu 2018 yılı verilerine ... -
Sanal Destek, Gerçek Beslenme: Sosyal Medyanın Emzirme Pratiği Üzerindeki Rolü
Kahraman, Ayşegül; Özbaşaran, Ferda (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2023)Bu makale, modern dijital çağda annelerin internet ve sosyal medya kullanımının annelik rolü üzerindeki etkilerini ele almaktadır. İnternetin anneler için sunduğu faydalar, bilgi edinme ve destek kaynaklarına kolay erişim ...