Browsing by Author "Sunal, Zeynep"
Now showing items 1-2 of 2
-
Investigation of the Bioaccessibility of Functional Ice Cream with Blueberry Enriched with Whey Protein Gel
Pehlivanoğlu, Halime; Sunal, Zeynep; Yaman, Mustafa; Aksoy, Aslı (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2024)Ice cream is a complex product obtained by blowing air through special equipment and then freezing a physicochemical mixture consisting of milk, sugar, emulsifier, stabilizer, oil, color and flavoring substances. Recently, ... -
Protein jeliyle zenginleştirilmiş yaban mersini ilaveli fonksiyonel dondurmanın biyoerişebilirliğinin incelenmesi
Sunal, Zeynep (İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, 2019)Dondurma, süt ve ürünlerinin (süt, koyulaştırılmış süt, krema, tereyağı, süt tozu), içerisine stabilizatör, emülgatör, tatlandırıcı (sakkaroz, glikoz vb.), renk, aroma ve çeşni maddeleri ilave edilerek oluşan karışımın, ...